Choď na obsah Choď na menu
 


relax 01/2016

Vianočné a silvestrovské obdobie sa podpísalo nielen na ukončení roka 2015, ale i na "váhe" ako štvornožcov, tak i dvojnožčov. No a z uvedeného dôvodu bol najvyšší čas s tým niečo urobiť. A ako je to najlepšie...no vziať si zo sebou kamarátov, ktorým tí moji ryšavci nestíhajú a musia zabrať. A tak sme sa jedného pekného slnečného dňa vybrali na dlhú prechádzku, na cestu okolo "petržalského Dunaja" spolu s kamarátkami a ich maďarskými vyžlami "Krémešom a Britom".

img_2996.jpg

Tak ako som predpokladala, tak Athy ani Willi sa nechceli dať zahanbiť a snažili sa vyrovnať zo všetkých síl svojím štvornohým kamarátom. Miestami bolo počuť iba "žialivý nárek" mojich jazvecov, ako im nestíhali a dožadovali sa od svojich kamošov porozumenia a vyčkávacieho módu na nich...čo sa samozrejme neudialo laugh​.

img_2902.jpg

Takmer po dvoch hodinách,keď sme už toho mali všetci dosť sa nám podarilo tieto štyri ryšavé striebra vyfotiť aj pokope a spokojní, že sme schudli aspoň "deko" sme sa vrátili domov.

img_3050.jpg

Pár pekných momentiek sa nám podarilo zachytiť aj pri ich ešte nevybitej energiii...avšak posúďte sami v našej galérií.... 

 

Náhľad fotografií zo zložky relax 01/2016